MINERAL COFFEE VS MIN KAFFE….

KOPI 10

Assalamualaikum & Hai readers…….Semoga sihat2 & ceria selalu.. Alhamdulillah sampai jgk ke website ni..;)))))

Pernah tengok?

Pernah dengar x?

Pernah CUBA minum ke x?

Bila lagi nak cuba sendiri….hurmmmmm..rugi tau xcuba & nilaikan sendiri…Nak tahu x ape yg BEST sangat kopi ni yerrr..Meh scroll ye…

Alhamdulillah kepada penggemar2 MINERAL COFFEE GARAM BULUH,disebabkan sambutan yang amat2 baik terhadap MC,kini MC berwajah baru dan bertukar nama kepada MIN KAFFE  yang mana telahpun berada di pasaran Singapore,Brunei & Indonesia..

Wajah baru MIN KAFFE  ini akan berkuatkuasa pada 1 MEI 2016..Nantikan kemunculannya MIN KAFFE

-same taste new look-

 

KOPI 4

 

 

 

KOPI 7

 

 

 

KOPI 1

Apa itu Kopi Garam Buluh atau pun juga kini dikenali dengan nama MIN KAFFE…..

Aroma istimewa MK berasal daripada bijian Kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea yang meningkatkan nilai nutrisi kopi ini..Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium..

Apa keistimewaan MK sehingga stok KOPI selalu ‘SOLD OUT’ :

  • ANTI PENUAAN agen antioksida yang baik.

  • Mengawal PH badan boleh meneutralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain2

  • MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti jantung,darah tinggi,buah pinggang,kencing manis,migrain,kanser & lain2 masalah kesihatan

  • MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik,ulser perut,masalah usus,buasir,sembelit juga sebagai DIET yang ekonomi.

  • Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI

  • Melegakan masalah ALAHAN,pigmentasi dan lain2 masalah kulit.

  • Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada bahan

 

 

KOPI 2

 

 

 

 

KOPI 8

 

 

KOPI 3

 

 

SIAPA YANG PATUT MINUM MIN KAFFE GARAM BULUH?

  • lelaki/wanita tua/muda/kanak2 pun boleh amalkan MIN KAFFE…Okay

  • ibu dalam pantang / ibu mengandung pun sangat digalakkan minum MIN KAFFE GARAM BULUH..sebab kandungan Magnesium yang tinggi (menggalakkan proses penyerapan kalsium) dan memberikan energy,tampil ceria,cergas,cerdas & bersemangat

  • Pesakit kencing manis (diabetis),pesakit darah tinggi,migrain pun boleh minum MIN KAFFE kerana sifat uniknya yang tiada gula,tiada bahan pengawet dan tiada kolestral

  • Individu yang seringkali berhadapan dengan keletihan,kelesuan badan pun sangat bagus amalkan MIN KAFFE yang memberikan aroma mengasyikkan malah memberikan tenaga sepanjang hari

  • mereka yang seringkali kebas2 kaki,tekanan emosi yang kurang stabil..Dengan 1 cawan MIN KAFFE GARAM BULUH mampu membangkitkan MOOD positif & menyegarkan minda.

  • individu yang mengalami masalah angin yang banyak dalam badan pun patut minum MIN KAFFE GARAM BULUH untuk mengeluarkan angin dalam badan supaya badan lebih ringan & sihat

  • Actually Detox Slim Set ni bukan la ubat kurus,Tapi sebenarnya health supplement yang side effectnya adalah KURUS..BEST kan..Badan sihat & slim at the same time

Jadi dah puas hati ker dengan hanya BACA JE kelebihan2..Meh jer cuba sekotak,pasti nak repeat berkotak2 lagi…:)))))

 

Harga SEKOTAK : RM 33 (S/M) & RM 36 (SABAH/SARAWAK) * X TERMASUK POSLAJU

 

WHATSAPP : Malisa 0123211665 / Halim 0123692016

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *