JTX THE BEST LUBRICANT OIL!!

 

IMG_4350

 

 

 

 

IMG_3863

 

 

Assalamualaikum&haii to all readers…Ari ni admin nak berkongsi dengan readers semua tentang kehebatan minyak jtx1000 ni..Rata2 kaki2 kereta dh selalu sgt dengar @ diperkenalkan dengan minyak enjin jtx1000 nie..Nak cerita banyak(details) admin bukanlah taraf abang2 pomen@mekanik yang bertauliah..Jadi sebaiknya admin berkongsi dengan readers dengan bahasa@istilah yang lebih mudah difahami..x gitu..;))Antara aspek penting yang kita sanggup berhabis duit tentang kenderaan selain aksesori sudah semestinyalah bahagian enjin..Cantik manapun kenderaan tetapi enjin tidak dijaga pastinya akan memudaratkan @ memendekkan jangka hayat sesebuah kenderaan…Pilihan yang manakan menjadi keutamaan readers?

Minyak enjin yang paling murah?

Minyak enjin yang paling glamour?

Kesemua aspek yang readers nak akan dapat anda nikmati didalam minyak ajaib jtx1000….Apa sebabnya…?

IMG_3812

 

IMG_6107Bukan 2 sahaja kelebihan yang readers akan dapat tetapi sebanyak 12 kelebihan dalam jtx1000…..Berbaloi2 kan…

 

 

 

 

IMG_8045

 

 

IMG_8976

 

 

jtx1000 jimat berkualiti

 

 

Cuba tengok kat tempoh penukaran ( milage) pun dah ok kan, minyak biasa kita tukar setiap 5000km kos menelan belanja RM120, makanya 2 kali tukar (10000km) dah belanja rm240, tetapi ngan JTX1000 tukar setiap 10000km atau lebih (ada yang sampai 18000km) baru RM200 ( tu pun dah campur duit oil filter ngn upah pomen ) … Terbukti menjimatkan….

 

Cuba congak, jika kita isi minyak petrol RM100 dan dapat jimat 30% jer, maknanya  dah jimat RM30 mungkin bole sampai tempoh seminggu….

RM30 x 4 minggu ( 1 bulan ) x 12 bulan = RM1440

Buktinya.. dah jimat RM1440 setahun, tu belum campur jimat kos servis enjin lagi… RM 1440 tu dah boleh buat bayar roadtax ngn insurans tauu….

 

 

 

IMG_1724

 

IMG_3835

IMG_6765

 

 

IMG_8273

 

 

IMG_1413

 

 

IMG_1421

 

 

Demontrasi kehebatan minyak jtx1000 banyak dikongsikan bersama dengan kaki2 motor & kereta…IMG_6817

 

IMG_6839

 

 

IMG_8084

 

 

IMG_8089

 

 

IMG_8525

 

 

IMG_8526Dapatkan segera dari ejen2 yang berdaftar & bertauliah..Nantikan update dari admin new upgrade formula jtx1000 gold (4 liter) & 1 liter

*

*

*

*

*

*

*

*

*

1452036_679421415422978_1608566361_n

 

 

 

HARGA :
JTX 1000 Red – 4 liters RM197 (SM)

JTX 1000 Red – 1 liters RM50 (SM0

JTX 5000 (250ml) – RM130 (Concentrated Oil) (SM)

JTX 1000 GOLD – 4 liter RM210 (SM)

JTX 1000 GOLD – 1 liter RM53 (SM)

 

PENGHANTARAN :
COD- Cash On Delivery di lokasi-lokasi terpilih
POS- Seluruh Malaysia + Caj penghantaran

MIN 3 BOTOL (4 LITER)= FREE POSTAGE 

MIN 6 BOTOL (1 LITER) = FREE POSTAGE 

Text/Whatsapp for best price : Halim 0123692016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *