Bio Velocity Sleep Mate Testimonials

6004_336293826475352_979579842_n

 

Testimoni seorang anggota polis dari Perak mengalami Migrain yang serius.Puan Rima yang baru berusia 26tahun mengalami migrain sejak 11 tahun yang lepas…..Dinding menjadi teman sejatinya ketika migrain menyerangnya dengan menghantuk kepala ke dinding untuk menghilangkan kesakitan yang dialami….Alhamdulillah sejak diperkenalkan Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) dan menggunakan dalam masa  5 hari masalah migrain beransur pulih…Sehingga kini Puan Rima tidak lagi mengalami masalah migrain lagi….Alhamdulillah dengan Izin Allah swt…

 

 

 

529365_335084156596319_661226446_n

Testimoni yang sangat mengujakan,adik Nur Adelia Qysara dari Pulai Condong Kelantan…dilahirkan dengan mengalami masalah saraf mata dimana matanya sepet sebelah dan kini setelah tidur hanya 2 hari beralaskan Bio Velocity Sleep Mate matanya kembali normal. Alhamdulilah semuanya dgn izin Allah,keluarga rasa sangat gembira dan bersyukur ditemukan dgn produk yang berteknologi BIOVELOCITY datangnya dari CAHAYA ALLAH CAHAYA MATAHARI…..Subhanallah antara keajaiban yg tak dapat diungkap dengan kata-kata….

 

 

 

 

25930_2932096638309_920351956_n

 

TESTIMONI TERBARU:
Nama: Zaffaeeq dari Changlun,Kedah

Baby Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
Jaundice from 12.9 drop till 8.9 in 2 days

 

 

 

 

16418_335426023228799_1466910972_n

 

 

 

 

 

231001_335425926562142_1333307165_n

 

 

 

 

 

480164_335426006562134_2041376040_n

 

 

 

 

 

487959_335426083228793_1013905380_n

 

 

 

 

 

 

543673_335426029895465_1087058791_n

 

 

 

 

 

 

 

531527_333517993419602_703279349_n

 

10 SEBAB kenapa ANDA PERLU memiliki Bio Velocity Sleep Mate :

1) Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya
2) Jimat tenaga elektrik sbb untuk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10
3) Just tidur je…sakit2 semua hilang dan beransur pulih..Semudah itu…
4) Senang & Mudah dibawa kemana2 sbb ianya ringan..
5) Buang & Mengurangkan kesan  radiasi dlm bdn.Semua org menggunakan handphone..Handphone antara yang menyumbang radiasi tinggi..Oleh itu BVSM bantu  bebaskan radiasi dlm badan
6) Kini,semua orang menggunakan pelbagai  gajet & alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga  pun mengundang radiasi..
7) Hilangkan stress, menstabilkan emosi..
8) Kebanyakan org susah nak tidur ataupun mengalami masalah insomnia
9) Kebanyakkan org letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yang berkualiti.
10) Fenomena sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung,asma..BVSM telah terbukti membantu menyelesaikan masalah kesihatan di atas..

 

Beri kepercayaan dengan melihat sendiri demo produk secara percuma..Tak rugi untuk mencuba..Memang nampak pelik dan xlogik apabila dengan menggunakan BVSM masalah kesihatan mampu dipulihkan dengan izin Allah swt..Rawatan yang terkini tanpa sebarang pil,minuman dan juga senaman…Hanya gunakan semasa tidur anda akan merasai sendiri nikmatnya..Jangan tunggu lagi untuk mendapatkan Bio Velocity Sleep Mate :

Call/Mesej/Whatsapp/Line : Halim 012 369 2016 / Malisa 012 3211 665

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Comments

  1. Mohd. Zahid bin abu Samah

    saya Lumpuh sebelah badan(belah kiri) akibat dibelasah sehingga tempurung kepala kanan saya pecah, sudah selama 5 tahun(daroi awal 2008 lps, adakah jika saya menggunakan bvsm, bvsm boleh meyembuhkan penyakit@kecacatan saya iNy?

    • malisahalim

      Maaf sya lmbat reply ye..En zahid bole cuba menggunakan bvsm ini sebagai rawatan tambahan kerana telah ada testimoni seorang anggota polis yang dikategorikan OKU akibat kemalangan dan beliau mencuba BVSM,Alhamdulillah kini beliau boleh berjalan semula..Tak ada ape2 risiko sekiranya en zahid ingin mencuba sebab BVSM bukanlah ubat yang perlu dimakan @ diminum..Untuk senang lagi berhubung en zahid bole bg no tel untuk kita senang komunikasi..En Zahid boleh contact kami juga di no 012 369 2016 (Halim) / 012 3211 665 (Malisa)

  2. Assalam, mohon share testimoni ni boleh??sb bila sy cuba terangkan ramai yg xpercaya..sy jd down sgt okeh..kita dlm group yang sama juga kan, lg pun sy bru menceburi bidang ini..terima kasih tuan dan puan

    • malisahalim

      Waalaikummussalam pn/cik siti..silakan share kehebatan bvsm nie..All the best ye..xper peringkat awal & produk baru jadi penerimaan & penolakan itu perkara biasa..Maaf sya lmbt reply msj..:)

  3. terima kasih byk2 puan, smpoga Allah melimpah ruahkan rezeki puan sekeluarga..

  4. boleh minta share tak pasal ne?tq

  5. blh saya minta share..saya baru mula mengenali BVS. Terima kasih

  6. Jarena Hamzah

    Pohon share ya…

  7. Aslm,
    BV boleh membantu untuk dapat zuriat?
    Wasalam

    • malisahalim

      wslm puan.. insyaallah bole puan..Antara fungsi BVSM melancarkan perjalanan darah & mengaktifkan sel2 yang tidak aktif dalam badan..Ada banyak testimoni2 yang telah menggunakan BVSM tidak lagi mengalami masalah senggugut yang teruk tanpa perlu ambil ubat tahan sakit..Untuk lebih mudah berhubung puan bole contact saya Malisa (0123211665) @ puan bole beri numb tel puan..Jika puan tambah dengan pengambilan produk pemakanan kesihatan herbal maharani(bole juga rujuk dalam website ini) insyaallah kita bole cuba berikhtiar dengan izin Allah swt..:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *