BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Tidur Yang Berkualiti

Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur…Oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas bangun  sepanjang hari.

Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan   ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan…Aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita bangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.

 

 

BV Sleep Mate

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

 

 

 

1. Meningkatkan metabolism

2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

 

 

 

 

 

 

Cara penggunaan BV Sleep Mate :

Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam..

 

 Cara Penjagaan BV Sleep Mate :

BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari pagi di antara waktu 8-10 pagi.. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

 

Saiz BV Sleep Mate :

Tilam bersaiz Queen..Namun begitu,jarak kesan BV Sleep Mate boleh mengjangkaui sehingga jarak 3 kaki..

 

Rasai sendiri kehebatan produk semulajadi ini yang tidak  menggunakan cas elektrik,jed,batu atau sebarang alat lain untuk proses penghasilannya..Hubungi kami untuk mendapatkan produk terhangat di pasaran ini :

Halim : 012 369 2016 / Malisa : 012 3211 665

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. can we use bvsm for pregnant women?

  • malisahalim

   sorry for the late reply..untuk mudahkan pertanyaan bole whatsapp @ contact sya terus ye Malisa 0123211665
   Yup..BVSM memang sangat sesuai untuk ibu mengandung..Maybe ada yang alami alahan teruk jadi BVSM bantu untuk kurangkan rasa alahan teruk..;)

 2. zaiakma

  boleh tahu harga nya email saya pokokkelapamuda@gmail.com

  • malisahalim

   Salam..Maaf dari kami kerana lambat reply pertanyaan kerana kami sedang update website..Untuk lebih mudah untuk kita berhubung bole contact dengan kami direct Malisa 0123211665..Harga seunit BVSM adalah RM 1288..Setiap pembelian akan mendapat pulangan sebanyak RM 140 untuk yang berminat menjadi ahli..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *