SHARING MOMENT WITH BLUE TURQUOISE GROUP!!

Assalamulaikum&haii to all readers..Sorry lmbt update entry nie…Pada 28- 29.7 bertempat di Hotel Impiana,Ipoh telah diadakan 1 seminar iaitu “Value Your Potential Seminar” oleh BluE Turqouise Group known as BTG pimpinan CDM Rosmaiza & CDM Raffi bersama2  group mereka..Alhamdulillah rasa sangat2 gembira sebab dapat juga invitation from BTG..;)kami dapat join untuk  last day seminar  sahaja tetapi rsa sangat2 berbaloi…!!

Hotel Impiana ini dulunya merupakan Casuariana Hotel…View hotelnya  sangat cantik & menarik..!memang feel excited utk join seminar bila tgk environment mcmnie..

 

Tengok tentatif program pun dh rasa excited…;)Memang awesome..!!

 

Masa ni talk handled by CDM yang baru je naik pangkat as Cdm…Cdm Dr Wan Izhan…;)tajuknya : Flying in the sky!!memang sesuai dengan presenternya memandangkan beliau merupakan antara golongan profesional yg juga tidak ketinggalan mengambil peluang hebat biz ini..

 

 

sharing moment with bakal Cdm Khazaidi…speechless dengan speech beliau..!

 

Penyampaian hadiah kepada semua peserta program..bestnya dapat hadiah lg…;)Cdc Samiah juga dijemput untuk memberi suntikan semangat&berkongsi kejayaan  kepada semua BTG members..

 

Penyampaian mystery gift yg sangat special kepada semua iaitu voucher penginapan di 3 buah hotel yang terpilih…fuhhh untungnya!Tadaaa…………..

*

*

*

*

*

*

*

Que utk sharing kata2 semangat as one group..;)Go…go…Gotcha!!

 

special performance…;)

 

Just enjoy the pictures!

Puasa la katakan ye…;)

 

Sempat lagi…hu3

 

Bersemangat semuanya untuk amik aura CDC Samiah…

 

Tambah semangat lagi bila biz partner SSM Syafiq & wifey SM Shima sempat singgah di hotel..kt KL punyalah susah nk jumpa akhirnya jumpa kt Ipoh sebab kebetulan balik kampung….Dua dari kanan tu Mr Khazaidi & Mr Khadhari..;)

 

Sambil berdiri pun xputus2 bagi kata2 semangat..;)

 

Memandangkan dh nak masuk waktu berbuka so we decided untuk berbuka puasa di dalam hotel sahaja..Semua peserta pun recommend makanan kt sini memang sangat best..Yang bestnya dalam bulan Ramadhan dh tentu banyak pilihan makanan…;)

 

Banyak menu pilihan kan..jadi sangat berbaloi hanya bayar rm60++ sahaja..

 

Slurpppp….;)

 

Browse here ya..;)Kalau anda  turun ke Ipoh try stay kt sini…memang best!!

 

Sempat lagi bersembang dengan brother nie..terkejut katanya tengok ramai usahawan2 muda..;)

 

“Gift” from BTG yang sangat2 berharga..sangat tinggi nilainya..Syukur Alhamdulillah kami antara insan2 terpilih untuk  bersama mereka..Terima kasih daun keladi kepada Cdm Rosmaiza&BTG for inviting us…Semoga terus success dalam perjuangan..ALL THE BEST BTG..GO…GO…GOTCHA!!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *