Premium Beautiful Fabrik : Akwatek & Akwadyne

Kelebihan kualiti fabrik Premium Beautiful:

*Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan badan manusia.Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisma. Bila proses metabolisma cepat, maka cepat la lelemak di badan tu hilang. Peredaran darah yang baik juga membantu banyak system dalam badan untuk berfungsi dengan baik.

*Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama. Jadi, tak usah risau untuk memakainya dalam masa satu hari.

*Kuasa regangan ke semua hala, dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah rekabentuk asalnya. Di sini dapat kita lihat betapa bagusnya pembuatan Premium Beautiful corset ini.

*Far Infrared Rays (F.I.R.) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan pertumbuhan buah dada.. Premium Beautiful menjanjikan bentuk buah dada yang cantik dan seksi.

*Penyerapan toksid dan asid terbukti apabila kita membalutkan buah yang masam atau rokok dalam tempoh 20 minit, maka buah tersebut akan menjadi kurang masam dan rokok pula akan menjadi tawar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *